Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggvisor för svanar

Det finns ingenting
som blöder – rör vid mig
jag är osårbar, förbjuden
ge mig ditt språk
eller jag tar det ur din mun
och kunde jag skulle jag
visa dig mina mardrömmar
hur jag älskar dem, varsamt
som jag lär mig deras sånger




Fri vers av Grävling
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-09 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling