Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genom en kvällsläsning av en ypperlig dikt, kom jag till insikt om att jag, liksom många andra, helt enkelt inte bryr mig tillräckligt mycket om sten, i synnerhet om den är ful, oansenlig och liten.


En nödvändig tillrättavisning av mig själv


vill anmärka på

påminna strängt att inte

ignorera sten




Bunden vers av Horace
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-11 07:15



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Jag gör mitt bästa för att göra dig nöjd. Kram!

2020-11-12

  alicja lappalainen VIP
jag bryr mig.
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace