Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om lycka


Lycka är

Lycka är färg och form som
samsas på pappret.
Lerskulpturer att
smeka ömt med
fuktig hand.
Blicken som flyger
över de fårade åkrarna....




Fri vers av Klipparen
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-09 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klipparen