Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig..min inre hemlighet


Hon.

I mörkret
I min säng
I min sömnlösa cirkel
Av smärta i kropp och själ
I minnen
I drömmarna
Min oro för andra
Andras väl och lycka
Jag bär på en utopi
En dröm en längtan
En tyst bön
Om att bli sedd
Hörd
Uppskattad
Att finna
Hon med stort H
Att implodera
I kärlek
Eller att bara få hålla
Hennes hand.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-09 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP