Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma sa ingenting


Jag var 11 år

Du såg

Mina händer var såriga

Du sa ingenting

På badstranden såg du

Mina lår var såriga

Du sa ingenting


Du hittade min ask med glasbitar

Du visste


Mina teckningar

Gravstenar med mitt namn på

Jag ritade döda människor

Självmord

Du hittade dem



Mamma

Jag var 11 år


Du sa ingenting

Mamma





Fri vers av ErikaRoos
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-10 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos