Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Höstigt

 

 

Träden bugar och bockar i vinden.
Löven flyger och dansar, som hinden.

Fåglarna kastas hit och dit.
Hösten den vackra har nu kommit hit.

Alla de tjusiga färgerna lyser,
även om blåsten gör att jag fryser.

Då går jag in och tänder ett ljus.
Värmen är go, här i mitt hus.

Vi gör oss redo för vintern den kalla.
Höstens minnen bevarar jag alla.

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 723 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2020-11-10 10:27



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Så fint gillar speciellt den sista versen : Höstens minnen bevarar jag alla.
Höst minnen ska man ta vara på :)
2023-10-02

  Ninananonia VIP
Vackert!
2022-12-10

  Sparvögat VIP
Så underbart vackert flyger dina ord likt löv i vinden över ditt ark...
2020-12-06

  morgonstjärna VIP
den var fin och harmonisk om hösten
2020-12-06

  bibbi ahrnstedt
Vackert och poetiskt diktat om hösten
2020-11-24

  Anya VIP
Stämningsfullt. Ska tända ett ljus. Du inspirerar.
2020-11-18

  Thomas Widemark
mycket vacker dikt!
Jordnära och levande.
2020-11-16

  Bibbi VIP
Återspeglar harmoni.
2020-11-15

  Eva Helene VIP
Vacker dikt att värma sig med nu i dessa tider. Även fotot är fint.
2020-11-13

    Ken Cassel
Brr
Det har redan mörknat och börjat bli riktigt kallt
Men visst
Hösten har väl sin fina ådra också
antar jag

Kram på dig!
2020-11-13

  Rise Little One
Fina och vackra hösten under din poetiska penna vännen.
2020-11-11

  Olof Lagerhorn VIP
Vacker höstdikt med mjuka
virvlande ord.
2020-11-11

  Marita Ohlquist VIP
Med fina rim förmedlar du höstens olika sätt att vara.
2020-11-11

  Niliboy
Jag kurar å har också tänt ett. Ljus!
2020-11-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig och mysig höstdikt att njuta av. Och fotot är så fint.
2020-11-10

  Fem hjärtan VIP
Underbar och härlig dikt om hösten! Nu tänder vi ljus och myser under filtarna !
2020-11-10

  ULJO
Så fin höstdikt
2020-11-10

  siv birgitta.a. VIP
det var så sant tack
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP