Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten lockar


Ensamheten lockar
Frihet finns däri
Friden likaså

Ensamheten pockar
Frihet blir ett skri
Friden går i stå

Vi kan vara ensamma
Fria med varann
Smekas lite grann
Fridfullt tillsammans




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-10 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP