Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG KOMMER A L D R I G

att skriva "en" istället för "man" (t ex "så får MAN inte göra).

Jag kommer heller aldrig att skriva "suicid" istället för självmord.

Dessutom vägrar jag att använda det löjliga s k ordet "hittepå".

"Hen" är ett ord jag totalbojkottar.

 

LARZ GUSTAFSSON

 

 




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2020-11-10 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP