Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Längtan

Längtar efter julens stök
Att få se tända ljus i alla hus
Få glädjas åt denna underbara tid
Glömma allt tråkigt som hänt
Pandemins påverkan på vardagen
Familjen får fira jul med försiktighet
Göra det bästa av situationen




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-10 10:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att hitta och glädjas av guldkornen i vardagsgruset!
2020-11-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Förtröstansfull och fin dikt om att längta till julens fröjder.
2020-11-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så är läget här
på hoppet vi
lever och är...
Vart det än oss bär...
På raderna dem, Du
fick till en god kläm...
2020-11-10

  Solstrale VIP
Absolut tidsenlig dikt! Bravo!
2020-11-10

  ULJO
En fin men en kanske lite annorlunda tid väntar
2020-11-10

  Öknens Ros VIP
Ser fram emot julen trots pandemin och kanske inte få träffa sina närmaste. Hoppas det lättats innan, så kanske, kanske...Fin bild, lyser upp i mörkret!
2020-11-10

  Sparvögat VIP
Juletid har glädjens frid...
Skönt att få drömma sig bort i dina uppmuntrande rader!
2020-11-10

  siv birgitta.a. VIP
det finnaste med julen .alla kära man har kvar, det är lycka
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP