Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De enda rättvisorna

DE ENDA RÄTTVISORNA

du kan inte få allt
du behöver inte få inget
du kan få något

du kan önska
du kan hoppas
du kan bara leva

i hela mitt liv
har jag flytt

att hitta sig själv
det man kallar att stagnera

din frihet
kanske är min ofrihet

de som växer upp
föraktar ungdomen

de som är unga livet ut
älskar ungdomen

tiden och döden
de enda rättvisorna




Fri vers (Fri form) av Martin Möldener VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-10 11:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Riktigt bra! Gillas skarpt!
2020-11-13

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Mycket välformulerat och stora tankar
2020-11-12

  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit tack
2020-11-12

  bibbi ahrnstedt
Fint mycket tänkvärt
2020-11-10

  angela Täubert fd Jansson VIP
"du kan bara leva"
fyra ord som säger allt och inget.
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Martin Möldener
Martin Möldener VIP