Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlysning




Klösmagad Parakit-Lori
Försvunnen från Östermalm's
lägenhet på Gustav-Adolf
Fredagen den 6 Nov.


Senast synlig utanför fönstret
Till Vänsterns Partihögkvarter
Kungsholmen

Orolig för dess framlevnad
Riklig belöning för upplysning

Som kan leda till lycklig åter
-förening


Var god kontakta Eulalia
Fiskestam via E-post:

Boutique Happy Team
Esplanade. ..com




Fri vers (Prosapoesi) av Sefarge VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-10 12:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härlig humor
2020-11-11

    Lena Staaf VIP
Ett älskat husdjur på flykt...vilket drama!
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP