Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg i det okända

Tar ett steg åt sidan utanför vägen

Går i ett myller av stigar

Det är kallt regnar är fuktig i håret

Dimman kommer smygande närmare och närmare

Kan inte förstå vad som sker

Viruset far fram som en farsot

Ingen kan stoppa det

Gränser  är stängda står och ser på myren

hitmen inte längre

Steg i okända harsitt pris

När kommer längtan friheten tilbaka

Inga svar inga klara svar

Vänder tillbaka till tiden

när allt var så befriande

Ingen visste då vad stegen i okända skulle betyda.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-10 13:06



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
En tid fylld av osäkerhetens slöjor...
2020-11-10

  alicja lappalainen VIP
kallt och osäkra tider. Den sanna bilen av verkligheten.
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP