Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vandring i senhösten

Slutar snart

Vintern tar över  snön lägger sig kallt till marken

Innan dess virvlar löven påmarken

De dansar fram torra spröda

Stampar i marken blåser dem bort

De förmultnar  i jorden.....

Vackert lägger sig löven i en  hög

De sista  löven singlar ned

Och trädstammen står bar

Omfamnar  kramar det till farväl

En sista vandring i senhösten

Första snön faller ned......

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-10 13:15



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Tid för eftertanke ser jag i din fina dikt...
2020-11-10

  alicja lappalainen VIP
en stund mellan hösten och den första snön. Tiden, förändringen , funderingar
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP