Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lockdown vs Sunt förnuft


Corona Island

Varför klä
restriktioner
i kraftfulla ord
som "undantagstillstånd"
"nedstängning"
eller "utegångsförbud"
när allt 
bygger på

vanligt sunt förnuft.




Bildkälla: Chiles ambassads hemsida




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-10 14:52



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ja just det!
Felet är att
Sjuka går ut
Istället för att
Hålla sig isolerade
För att egoistiskt
Smitta ner,efter
-som de skiter i
Medmänniskors
Väl o ve!
Har oskyldiga jag
Fått den kan väl
Andra idioter också
Få den!


2020-12-04

  Nina Nightwish
Håller med, kort och koncist
2020-11-30

  AiA Maria den fria

*ler*

i nu undrar jag om
”Vanligt sunt förnuft”
är särskilt vanligt..?

Tack!
2020-11-11

  Öknens Ros VIP
Så sant som det är sagt!
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP