Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OM BARN

Barn ska inte behöva

uppleva krig

Barn ska uppleva trygghet

på livets stig

Barn ska inte behöva

svälta ihjäl

Barn ska omges av människor

som vill dem väl 

 

LARZ GUSTAFSSON 10/11 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2020-11-10 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP