Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod och väntan

mod och väntan 

en fysisk längtan

det går över tids nog

sade livet och smärtsamt log

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-11-22 12:59



Bookmark and Share


  Horace
så omtänksamt av livet
att trösta så, när det
som sägs är sant
men skön är
längtan
om
än
fysisk, i den finns det
liv som talar, ingjuter mod
förlänger sig självt i lusten skön
men lugnar troget om plågan bli för

stor och väntan din för lång
2020-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP