Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva/överleva

Flykten från sig själv

Ett sätt att överleva 

Själen vill läkas




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-12 06:53



Bookmark and Share


  ULJO
Kan ibland vara nödvändigt
2020-11-12

  Solstrale VIP
Ja så är det! Tummen upp!
2020-11-12

  siv birgitta.a. VIP
så sant du skriver
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP