Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enögats blick

Piratöga stirrade 

Naglade fast känslan

Av att vara i ofrivilligt centrum 

Bakom murens söndervittrande 

Grå fasader 

 

En längtan efter att få vara sig själv 

Utan att dömas av ett stirrande öga

Som ser alla detaljer i vitögat

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-11 06:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om längtan efter personlig frihet!
2020-11-11

  Solstrale VIP
Ja en längtan alla har, nu även i demokratier, förr var det ju bara diktaturer som skylldes för övervakning, nu är detta det nya normala...

Mycket bra skrivet!
2020-11-11

  ULJO
En självklarhet att kunna få vara sig själv. Bra skaldat kring detta viktiga ämne
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP