Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En farkost av myter

En farkost av myter,
Sagor och berättelser,
fullastad av frökapslar från
fjärran länder.
Möjlighet att ändra
naturens ordning,
plantera exotiska växter
och blommor där det
aldrig har vuxit förut.
Oanade sekvenser av
konsekvenser, man inte
vet vad det blir, förrän
tärningen och fröerna är
kastade, när högväxta träd
kastar sin skugga över
världen...




Fri vers av Klipparen
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-10 20:36



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Tänkvärt !

Tack!
2020-11-11

  Solstrale VIP
Starkt och bra! Ord-lare... Ord odlare...
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Klipparen