Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kudden

 

Drömfångaren av bomull
mara och kvalster samlar
tröttnat på snark och gull
nyvaken i mörkret famlar

sagt och gjort tassar sig ut 
smyger sig bakom chaufför
plötsligt hörs ett fasligt tjut
krockar hårt fast ingen dör

skakad då intill vägen vilar
upptäcker kusinernas knog
jobb av krockkuddar i bilar
i epitetet livräddare har fog





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-11 08:32



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Dämpande kudde tar stöten!
2020-11-12

    Sefarge VIP
Faktiskt livsfilosofiskt Skriftat!
Vad vore livet utan
Mjukgörande dämpare?
Bra mycket hårdare. ..

2020-11-11

  Öknens Ros VIP
En krockkuddes bekännelser. Kul o fyndigt!
2020-11-11

    Lena Staaf VIP
En levande kudde som smyger sig ut...räddar livet på andra. Kul och fint konponerad text.
2020-11-11

  Solstrale VIP
Det må jag säga en förebyggande dikt av vikt!

Åh bilden så kul komisk, ... , ja allt otroligt! :)
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP