Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elias

Värdens finaste
Du har omvandlats
Till något
Ganska varmt
Du smälter
Och jag ser det
Jag ser dig
Med hela min kropp
Tror du ser det med
Men du är rädd
Väldigt rädd
Jag ser dig
Med hela min kropp
Vill vara med dig
Men res dig upp
Ruska av dig det kalla
För jag vill va med dig
Du kan få min värme
Så du vågar smälta
Vågar se
Vågar vara sårbar
För det är det finaste du har




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-10 23:37



Bookmark and Share


  lisaan
Att vara sårbar inför varandra är så fint o vackert <3 Det är verkligen kärlek <3
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus