Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Ser dem i mina drömmar

I dagsljus jag dem saknar

Läcker igenom sömnens sömmar

Just när jag vaknar

 

Som ett spänt gummiband

I ens inre 

Som en glödande brand

Gjort ens tålamod mindre

 

Börjar nästan skaka

Av förväntan framöver

Nu är drömmen tillbaka

Väntan är över

 




Bunden vers (Rim) av Marshaln
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-11 00:00



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Låter härligt
2020-11-11

  Kajan VIP
Mycket bra och originell; vad är det i drömmen som lockar...?
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Marshaln