Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning


Vilja 2

Om jag
Vill dig väl
Men lögnaktigt skvallrar
Om vilken idiot du är

Är viljan då en lögn?
Existerar den ens?
Och kan det sluta bra
För dig och mig?




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-11-11 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva