Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbi

Asfalt och aska snattrande slag och vaxfyllda maskar,
ljudet av ett barnskrik har svartnat och fastnat.
Randiga kinder hulkar och kraxar, kräver oväld men världen bara skrattar.
När ord bara är ord finns det ingen plats för den som aldrig är nog.




Övriga genrer av Lillmissmims
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-11 01:24



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Ord är aldrig bara ord...väl planterade och omhuldade bringar dom en upplevelse stor och sällsynt...
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lillmissmims
Lillmissmims