Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senare än den vinter som aldrig kom.

Ödet i din hand.
Tåflirt och Kiromanti.
Naglar av bladguld.





Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-11 01:46



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
...tåflirt.....
2020-11-11

  Gin83
Vackra ord
Kiromanti hör man inte så ofta
Fin
2020-11-11

  Horace
Även fotavtryck är
identitetsbärande
(tycker inte om
ordet särskiljande)
det är lite som att
hälsa på och säga
hej, här är just jag
ingen annan än jag,
vill du läsa i min
hand och avgöra
mitt liv, säg?
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP