Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOSTRANDE KÄRLEK.

Nacken spänd bakåt, av
fjädrar höstfärgs grant.

Kalkonhövdingen prålar.

Till död, en förtidig
honorna de bönar.

Med älskogslust.

gulnäbbad Hanen
stolt lockade
pullorna små
med halsen före
till slakttratten gå
statiskt antal
skall den kåte
aldrig förstå

Endast.

de nödvändiga
två
Dog I dag.

© Bosse 11 november 2020.




Övriga genrer (Satir) av Bossepoet från Österbotten
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-11 06:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Usch vad hemskt, en metafor, eller en verklighet, öde statistik och bra skrivet. Otäck verklighet!
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten