Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matbrist

Sidensvansar flyger runt
Letar efter rönnbär i träd
Nötkråkan ätit allt




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-11 08:44



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så går det till i både djurens och människans värld. Bra skrivet.
2020-11-12

  Maj-Lis VIP
Det heter ju...först till kvarn får mala :)
2020-11-12

  Öknens Ros VIP
I naturen gäller det att överleva.
2020-11-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som passar i många olika sammanhang!
2020-11-11

  Solstrale VIP
Hela världen ser sådan ut, pinglandet upphör, sidensvansarna borta!
2020-11-11

  Sparvögat VIP
De vackra sidensvansarna blev snuvade på konfekten...
2020-11-11

  ULJO
Nötkråkorna är alltså kriminella. Tjuvar, banditer.
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP