Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet går vidare för de som blev kvar


Coronadöden

För många tar hösten slut
när Coronadöden gjort sin tribut
Men våren kommer som ingenting hänt
blommor och blad står åter på glänt




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-11 10:11



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
kort och koncist och sant
i fint rim!
2020-11-11

  bibbi ahrnstedt
Fint om höstens svåra tid men jag längtar också till våren
2020-11-11

  ULJO
Så är det. Vad som än händer tänds en ny dag.

2020-11-11

  Öknens Ros VIP
Naturen står pall i alla väder och trotsar alla virus.
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP