Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskuld

Ett barns uttryck av
oskyldighet när
köket ser ut som
ett stormande hav

någon annan
måste ha gjort allt
det där stöket
och vält kannan

med mjölk och oboy
där på kökets golv
märkligt att det
kan bli sånt stoj

och ingen har gjort något?




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-11 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter