Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på:

Du-dunk..
Du-dunk..
Du-dunk..

Hör du?
Ljudet av ditt hjärta?
Känner du?
Hur pulsen fortsätter och fortsätter
Av sig självt
Inprogrammerat för att överleva

En kropp är ett skal
En förpackning som håller fast själen
En puppa med en spirande fjäril
Som bara väntar på den dagen
Då DEN andra själen äntligen kallar
Då uppvaknandet är till fullo

I ett universum av atomer
Av byggstenar resta kroppar
Där sanningen ligger i:
Andras syn på ditt yttre
Ytan som säger ingenting

Den ytliga attraktionen
Som ständigt misstas som äkta
Den köttsliga lusten
Kåtheten som
Att knulla
Svettas..

Att mötas i den rena attraktionen
Är inte kroppar och könsorgan
Ej heller flyktiga kroppsvätskor
Som befruktar och reproducerar gener

Att smälta samman
Med DEN andra delen av:
Det slutgiltiga.

DET är målet,
Sanningen,
Det slutgiltiga varandet,
I kroppens inre själ.







Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-11-11 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP