Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggfågel


I skuggan
av din
solfjäder

utslätade
anletsdrag

En slinga
blå rök

stiger ur
varje svalt
andetag

Öppnar upp
varje hemlös
tanke

trevande
efter fäste

Går i sömnen
bland skuggor




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-11 14:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Går i sömnen bland skuggor
trevande efter fäste
inget ljus behövs
skuggan finns ändå
den lever genom min ande
ovetande om rumtiden befinner
den sig i den femte dimensionen
skuggornas odödliga dimension

2020-11-12

  Kajan VIP
En övergivenhet framträder vid läsning. Berörande och tankeväckande.
2020-11-11

    Lena Staaf VIP
Här får jag en tanke på de vinddrivn existenser som går och fryser på gatorna och som tar ett bloss. Fin dikt som öppnar för många tolkningar!
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP