Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson Katrineholm november 2020


Politisk tsunami

En politisk tsunami har imploderat
- en orgiastisk antiklimax -
i kölvattnet
efter amerikanskt rekord
i anti-anständighet
styrt av en narcissistisk trumpet
utan sordin
Maktdelningens dissonanta treklang
med hjärtbrustna ackord
i en värld som transcenderat
allt postmodernt
med sin ultramodernitet.




Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-11-11 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm