Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi arbetar hårt för att få igång detta spektakel, en nöjesresa mitt i livet i social distansering helt rätt i tiden sen det nya samhället vår nya attraktion resan mellan olika världar, hemsökta av andar, osynliga varelser.


Är det vi, alltihop?

Vill ni uppleva "Ren Galenskap,
finns inom upplevelse centrum.

En mycket stängd verksamhet
som kan bli tillgänglig för dig.

Har vi fått fram kyrkan?

Ja, det utrymmet måste vi känna.

Hur ska vi säga?

Säg att vi ska ha kvar organisationen
men att vi kontrollerar de som vill gå
hela vägen i ens psyke, sinne i anden.

"Ren Galenskap, en väg till framgång."

Fan, vi får använda trappstegen ner sen.

Sätter ut bilden..

Det sägs i vissa kretsar att viruset kan vara ett attentat mot Kina skapat av Trump i sin egen Rena Galenskap men där verkligheten kom att bli hans personliga Arena och kanske detta stod skrivet i stjärnorna redan när vi som barn fick känslan till oss, det var ju så mycket konstigheter i världen mot oss på 60-talet.

Älskar att bolla idéer, skyddar ni mig nu?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-11-11 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP