Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inhuman

Din oförmåga att se skapar oro
En rad av vilsna själar lämnade utan tro
Inhumant, obetänkt och nonchalant
Men jag ser dig, har dig under uppsikt och bidar min tid.
Det kommer göra ont.




Fri vers av Totiki
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-11 17:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Yeah, right!
Bring it on, dude!
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Totiki