Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brassa på (Min klimatkamp 11/11)

Under kvällens promenad noterade jag att det är många som redan satt upp sina ljusslingor och tänt dom. Jag borde kanske säga att det är för tidigt, eller att man rentav borde avstå, att man inte ska slösa med energi. Men nej, det säger jag inte och det tycker jag inte. Jag säger: brassa på! Tänd massor av ljus, vi behöver ljus i detta mörker. Om någon mår lite, lite bättre av att se vackra ljusdekorationer, så är det bara bra. Den vanliga julen är inställd men ljusen ska fanimej få brinna.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-11-11 20:11



Bookmark and Share


  Burn

Haha, den var bra! Och ja, vi behöver verkligen ljus i detta mörker.

2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP