Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog luften

Du tog luften
som om den var fri

utan att veta
att du är ett fängelse




Fri vers av Oculi boni
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-11 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oculi boni
Oculi boni