Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De är här

Och så kommer de igen
Som små vindpustar en solig dag
Glittrandes i solsken
Långt bort i vajande trädgrenar
Kring en lugn sjö

Drömmarna som grävdes ner
Sköljdes bort av vågor
Blockerades av mörker
Och försvann med förtvivlan

Och sakta men säkert
Kan du ta dig dit




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-11 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva