Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tappar andan

Ser dina fingrar
dansa över tangentbordet
i min fantasi
fingrar som tillhör dig
ord som visar vem du är
känsligheten och ömheten

i pauserna finns empati

jag ber dig skriva dig
du ber mig älska dig
så enkelt
följer din fingerfärdighet
ända ut i havet
nu blir du min musa

når mitt hjärtchakra
med ett magplask
tappar andan en liten stund




Fri vers (Fri form) av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-11 23:10



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Så ömsint
2020-11-12

  Lustverket VIP
Snygg dikt med snygg avslutning och snygg bild!
2020-11-12

  SatansSon VIP
jag var tvungen googla på ordet hjärtchakra
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP