Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste med mig

Inför dig är tveksam och rädd för att tala. Tala om saker så svåra att förklara.
Allt är inte enkelt, allt är inte lätt, min väg i detta livet är ej det rakaste du sett.
Men jag tror att du kan se, trots det uppenbara- att det vackraste hos mig, är det svåra att förklara.




Fri vers av Jennerika
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-11 23:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
utlämnande o fin
2020-11-22

  Gunnar Hilén VIP
Lätt att tycka om.
2020-11-13

  Dennis Brinkeback VIP
Fin dikt
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Jennerika