Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i natt...dessa nätter när mobilen ligger bredvid en. Someone needs to tell the story with joy och dramatik och rodna...ja rodna..för jag skulle gilla om du är pinsam och sen rodnar...


Jag vill bära med dig...

 

Som en pocketbok i handväskan
Bland läppglans, hårsnoddar, plånboken
nyckelknippan och mobilen
och

 

tampongerna

 

 

någon måste ju berätta de pinsamma
historierna för omvärlden
Och någon måste ju bli röd i ansiktet

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-11 23:35



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Spännande, jag ville bära nån i bakfickan jag, har ju helst inte handväska men alla är vi olika!
2020-11-13

  Solstrale VIP
Japp:)
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP