Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dvala

Den här gången skall jag vaksamt notera
kroppen sinnet och minnet
i undervattensläge
jag kan se igenom det salta vattnet
mot stjärnorna på himlen
kroppen gungar i takt med vågorna
små guppies kysser min hud
det här är väntan
på den väntan
som förebådar livet




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-11 23:43



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En vackert beskriven väntan.
2020-11-12

  Kungskobran VIP
När jag kröp upp på land och fenorna blev till armar ben och vingar började ett annat liv
2020-11-12

  Solstrale VIP
Oj vilken djupdykande rofylld poesi!
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP