Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mumlar de också ibland? Är blommor högljudda? Jag svär mina kuddar, jag ska krama om er oftare, ger er massage och tända ljus....that shit! 2020-11-11


Om saker och ting också hade ansikten

 
De är ju också känsliga varelser, individer
Har ben
Handtag
Ludd
Pupiller
och sitter ofta i en knepig sits

Väta, tårar, spill, slitage...
oj oj oj
våra jourhavande konsulter
våra interiörer

 


Vad skulle en nedsutten soffa klaga på?
En symaskin fantisera om?
En trasig lampa glorifiera?
Vart skulle en bogserad bil egentligen vilja åka?
Vad skulle en sprucken mobilskärm egentligen velat bli?
Vad skulle en bok ... ha för personlighet?
Hur låter ett piano när hen behöver ryta ifrån?!
Vad skulle en toalett skita i?
Vilka måsten skulle en TV blunda för?
Vad drömmer en säng om?
Hur vill spegeln sminka sig?

Kan en blomma sjunga som Beyoncé ?
Får bollar nånsin migrän eller nackspärr?
Vad skulle gardinerna skvallra om?



Vilka detaljer är det vi missar eller misstar
för nåt billigare slit & släng i vår konsumtion 

 Eller

iver att boka tvättid

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-12 22:46



Bookmark and Share


  Flisan
https://www.youtube.com/watch?v=nTw9O-hdxvM&ab_channel=ExplosmEntertainment

En liten likhet tycker jag nog :)

2020-11-13

  Yrre VIP
Underbart skrivet, stora frågor!
2020-11-13

  Solstrale VIP
Så himla rolig, träffsäker och genialisk!
Blir så glad, för fler ön jag frågar mig detta, ingen är ensam... Riktigt bra ... igen! :)
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP