Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återigen... Du.... Första delen

Jag älskar dig
Fortfarande
Hur är det möjligt??
Du kom så plötsligt
Även om vi känt varandra så länge
Du stod där
Och petade med dina skor på mina
Du tittade i golvet
Du var blyg
Du såg mig
Jag kände dina känslor
Vi dansade

När kvällen var slut och musiken tystnat
Delade vi taxi
Försommar och solen strålade
Och klev av hos dig
Hos din mor
Du bodde hos din mor!!
Som var min vän...
Din hund la sig i mitt knä
Vi satt på golvet
Pratade så tyst
Du ringde taxi
Någon du kände körde
Dagen efter visste alla

Sen sågs vi inte förrän efter sommaren
Och några intensiva passionerade månader
Fick vi tillsammans
Du gjorde slut i maj eller var det mars
Kommer inte ihåg längre
Jag tappade bort mig själv

Åtta månader senare kom skvallret
Du hade blivit pappa
Med en av mina vänner
Ingen hade berättat
INGEN!!!
Då gick jag sönder igen

Vi sågs inte på 15 år!!

När vi träffades
På gatan
Du med en ny hund
Familj, hus, 3 barn
Var det som att allt runt omkring försvann
Vi stod och såg på varandra
Och log
Kommer inte ihåg vad vi sa
Men känslan var den samma
Jag älskade dig
Fortfarande
Och hade gjort så hela tiden

Nu har det gått ytterligare 15 år
Du kommer till mig i drömmen ibland
Söker tröst
Jag ger dig en kram
Och känslan
Är
Fortfarande
Den samma

Hur är det möjligt??




Fri vers (Fri form) av Gunsan
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-12 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan