Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tema på SkrivarSidan.nu


Troll

Jag mötte ett troll
han stod tyst bland stenarna.
Visst blinkade han?
Han iakttog löparna
och njöt stort av tystnaden.


(Fotot är taget av mig.)




Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-12 08:36



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vilket bra tanka till ett fint foto.
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP