Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är verklighetsförankrat, därför har jag förtidspension sen 90-talet.


När man sett för mycket för att vara bra för en.

Dom som var inblandade i P-mordet gjorde en snuff film så det som hände i Danmark -85 blev filmat, sen har bordellmamman visat filmen här i grannskapet, hon kallar dig för hora och vill åt din lägenhet och din identitet.

Men vad säger Polisen?

De kollar på den just nu,
ska lämna över den till Åklagaren.

Hur känner du dig?

Vågar inte sätta ord på mina känslor.

Det är bättre du är kvar i ditt tillstånd.

Vi tar det sakta.

Jag vet inte om jag klarar det?

Fokusera på dina barn, det ger styrka.

Är orolig..


(En återblick, sen nya män som pratar i "rummet)

Det är sunt i din situation, inget fel i det.

Fan, Catherine, nu tar vi oss igenom det här.

Måste du vara så tuff?

Ja, men fan, vi är väl kolleger.

Ja, det är många år på span nu, men visste ni?

Nej, i så fall hade vi undsatt dig långt tidigare.

Du hamnade i ett annat läge.

Ja, som påstådd hora åt Er i Rävlanda på -91?

Jag är inte Er kollega, jag är en privatperson.

Ville du inte bli spanare efter pistolhotet -81?

Låg ni bakom det som hände efteråt?

Är ni inga riktiga poliser, är det här fortsättningen?

På snuff filmen?

Vem vet.





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-12 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP