Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Håll avstånd!

Hålla avstånd ska vi alla göra.
Men kanske svårt när man helst vill röra.

Röra vid den man har så kär,
vara så nära intill och värme få.

Jag själv är en kramig människa.
Har nu fått slå till bromsen många gånger.

Vill krama mina barn och barnbarn.
Även goda vänner.
Min man får nog ett överskott av kramar nu.

Han protesterar inte i alla fall som tur är!

Vi måste hålla ut alla mot detta virus.
Kram på er från mig!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-11-12 10:33



Bookmark and Share


  Dennis Brinkeback VIP
Bra
2020-11-18

  stormengudrun VIP
Krama din man innerligt och ofta <3 Han vet inte hur lycklig han är <3
2020-11-18

  Marita Ohlquist VIP
I tiden som är
kan vi bara vara avståndsnära
och längta efter
att krama om nära och kära!
2020-11-13

    Askanden
distanslöst att inte hålla distans
2020-11-12

  Larz Gustafsson VIP
De som inte håller avstånd ska pryglas.
2020-11-12

  morgonstjärna VIP
håll ut håll avstånd det enda tills vaccinet finns. De bästa kramarna är de vi inte fått säger och de finaste julklapparna går inte slå in...bilden med julklappssnöre om månen var fin.
drömmar går inte att slå in.
tack
2020-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar inte att kramas.

Och jag gillar heller inte gävlebornas hopplösa och desperata (läs: perversa) försök att komma så nära mig som möjligt.
Sjukt.

2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP