Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avklätt

Är du riktigt säker, har du kollat?
Någon har nog med sanningen trollat.

Rykten uppstår så lätt.
Ingen vet vad som skett.

Eller så var det ett skämt.
Så är det ju nästan jämt.

De måste hålla sig till saken.
Man får ju inte bada naken.

Det måste vara galet.
Eller rena förtalet.

Har du sett ett register?
Jaså, det var nudister!

En Haiku:
Ett plus ett är två
en addition som skapar
dubbelgångare




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-12 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström