Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglavakt

Det går en ängel
Vid vår sida
Vakande
Ett väsen himlasänt
Som skriver våra dagar
Som gudalikt
Vaktar vår brinnande buske
Som siar vår framtid
Som lodar djupet
Där vi går och
I våra själar




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-12 11:07



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Härligt diktat och att få veta att vi kanske har änglavakt
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar