Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RENDEZVOUS - tanka

Kontrollfreak gasar

släpper bromsen inuti

kärlek får råda

verkligheten utanför

inte bjuden på mötet




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-11-12 17:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Klokt och genomtänkt!
2020-11-16

  Cikoria Blå VIP
Meningsfull tanka
2020-11-13

  Fem hjärtan VIP
Härlig dikt om att låta kärleken få styra
2020-11-13

  Feliaxel VIP
Bra att kärleken får råda
2020-11-12

  Niliboy
Fint!
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP