Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dödsångest

Tänk att det kommer en dag där dammet lägger sig.
Där allt upphör.
Där det är tyst.
Det finns inget mer längre.
Vad ska du nu göra?
Vad ska du göra på en plats där inget finns?
Vad ska du äta där inga smaker finns?
Vad ska du dofta där inga dofter finns?
Vad ska du känna där inga saker finns?
Det finns inga tankar och ingen vind och inga djur.
Det finns inga känslor, ingen kyla och inget hem.
Det går några timmar eller några hundra år.
Allt är likadant för dig.
Men allt du någonsin känt till är annorlunda.




Fri vers av Natalie Ramot
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-12 12:17



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det går över. Det blir nåt annat.

Livet är tomt och innehållslöst om man inte fyller det med nåt.

Evigheten är väl det sista man bör längta efter.....då är man väl inte riktigt skapt. Ska man först lida, se dö och lida igen !


2020-11-12

  den nakna poeten
bra skrivet jag känner din lidelse och det finns platser bara man finner dom när man mår bättre jag är bekant med ämnet jag lovar dej det Bravo !!!
2020-11-12

  SatansSon VIP
det kallade kant för tinget i sig. inga föreställningar finns. allt är tomhet. Nietzsche tillbakavisade detta och sa att det inte kan finnas ett ting i sig.
2020-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Hur vet du att det är en plats där inget finns?
Det finns två platser man kan tillbringa evigheten på. Och de är inga tomrum.
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Natalie Ramot